Een spanplafond is een verlaagd plafondsysteem dat bestaat uit twee basiscomponenten – een omtrekbaan en een lichtgewicht weefselmembraan dat zich in de baan uitstrekt en vastklemt. Naast plafonds kan het systeem worden gebruikt voor wandbekleding, lichtroosters, zwevende panelen, tentoonstellingen en creatieve vormen.

Spanplafonds maken het mogelijk om alle soorten verlichtingsarmaturen, roosters en bevestigingspunten in te bouwen door gebruik te maken van een eigen achtergronddrager. Wij bieden veel verschillende kleuren en afwerkingen, waaronder ons doorschijnend assortiment dat een fantastische mogelijkheid biedt om schone en koele of luide en kleurrijke lichteffecten en functies te creëren, waarbij het membraan wordt gebruikt voor lichtverspreiding, achtergrondverlichting en front- of doorzichtprojectie. Het materiaal is slechts 0,2 mm dik, extreem licht van gewicht en biedt een lichtdoorlatendheid van ongeveer 75%.

Verschillende soorten spanplafonds: 

  • Polyester Spanplafond
  • PVC Spanplafond

Het plaatmateriaal is voorbewerkt, waterdicht en biedt een dampscherm dat ervoor zorgt dat er geen corrosieve dampen door het plafond naar de ruimte en het staalwerk erboven gaan. Met dit in het achterhoofd is het spanplafond systeem ideaal geschikt voor de zwembadomgeving en met een breed scala aan kleuren en afwerkingen, verhoogde lichtreflectie, verbeterde akoestiek, onderhoudsvrij en 100% recyclebaar voegt het product toe aan uw creatieve middelen en laat u de verbeelding de vrije loop in elk ontwerp.

Voordelen van een Spanplafond: 

  • Past bij elk decor 
  • Eenvoudige installatie (vereist geen voorbehandeling zoals beplestering, egalisatie, grondverf)
  • Biedt bescherming van uw apartement tegen waterlekken van bovenaf
  • Esthetische uitstraling
  • Laat u toe om tal van design oplossingen te implementeren

Nadelen van een Spanplafond

  • Het doek kan scheuren door een mes 
  • Soms kan er wind boven het spanplafond zijn

Lees in dit artikel meer over de voor en nadelen van een spanplafond. 

Spanplafonds kan zich uitstrekken tot elk aspect van het leven, van het huis, kantoor, commercieel/privé zwembad, bar en restaurant, tentoonstellingen, retail & vrije tijd en nog veel meer.

Als wereldleider op het gebied van spanplafond installaties zijn de spanplafond bedrijven al sinds 1988 gevestigd. Gevestigd in Surrey op onze 4.500 sq. ft fabriek, dicht bij de luchthaven van Heathrow, bieden wij een landelijke en wereldwijde verkoop, installatie en back-up service, gebouwd op onze enorme ervaring en vaardigheden die we hebben opgedaan met de spanplafond producten.

ABOUT

Nulla quis lorem ut libero malesuada feugiat. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Sed porttitor lectus nibh.

CONTACT US

500 Terry Francois St. San Francisco, CA 94158 +1-410-555-0134 | info@example.com contact@example.com